TransForMacion 6 SET Absolute Sakal Şampuanı Yağ ve Wax Seti
TransForMacion 6 SET Absolute Sakal Şampuanı Yağ ve Wax Seti

TransForMacion 6 SET Absolute Sakal Şampuanı Yağ ve Wax Seti (7490000717783)

TransForMacion Absolute Sakal Tahriş ve Kepek Şampuanı 

Kapasite : 200 ml

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 6 Set indirimli paket olarak gönderilir.

Sakalınızı derinlemesine temizlerken daha yumuşak ve pürüzsüz bir hissiyat vermek üzere özel olarak geliştirilmiştir. Argan ve acı badem yağı ile zenginleştirilmiş özel içeriğiyle sakalınızı sağlıklı ve canlı tutar. Kepeği önlemeye yardımcı olur

Kendinize iyi davranın, sağlıklı sakal büyümesine yardımcı olmak ve sakalınızın harika görünmesini sağlamak için özel olarak formüle edilmiş Erkek Sakal Şampuanı ile kendinize mümkün olan en yumuşak sakalı verin.
Kaşıntıyı ve tahrişi yatıştırır - Kaşıntılı, tahriş olmuş cilde veda edin. Kepekten kurtulun
Sadece bir sakal şampuanından daha fazlasıdır, sakalın doğal yağlarını sıyırmadan derinlemesine temizler ve en hassas bölgeleri bile nemlendirir.
Sakal büyümesine yardımcı olmak, sakalınızı nemlendirmek, temizlemek, beslemek, pürüzsüzleştirmek ve yumuşatmak, sizi tahriş olmuş ciltten korumak ve sakal kepeklerinden kurtulmak için formüle edilmiş %100 doğal ve benzersiz bileşenler içerir.

TransForMacion Absolute Sakal Bıyık Güçlendirici Serum Yağ 715978

Ağırlık : 50 ML

%100 doğal ve saf 7 süper bileşen, sakalınızı, bıyığınızı nemlendirecek, daha hızlı uzamasını sağlayacak, yumuşatacak ve şekillendirecek ve harika görünmesini ve hissettirmesini sağlayacak.

Sakalları ve bıyıkları yumuşak, yönetilebilir ve kıvrımsız hale getirirken aynı zamanda alttaki cildi iyileştirir ve kaşıntıdan kurtulur. Bu karışım cildi nemlendirir, sakalınızı yönetilebilir hale getirir, uzamasını sağlarken ofiste günler veya hafta sonları için mükemmel olan ince kokular sağlar.
Sakal Kaşıntısını ve Alevlenmeyi Önler: Sakalınızın harika görünmesi ve hissetmesi için cildinizin mükemmel durumda olması gerekir. Gerçek Erkek Sakal Yağı sadece sakalı yumuşatmakla kalmaz, aynı zamanda cildi kaşınmayı, kabarmayı ve tahrişi önler. . Yeni bir sakalla gelebilecek sakal kaşıntısını azaltır

SAĞLIKLI SAKAL GELİŞTİRME - Sakal uzatma yağımızın mükemmel karışımı, sakalı beslemeye yardımcı olur ve sakala güç ve büyüme verir. En iyi sonuçları görmek için günde iki kez yüz bölgesine derinlemesine masaj yapın, cildi gün boyunca nemli ve güzel kokulu tutar.
SAKALINIZIN PARLATILMASI VE SAĞLIKLI GÖRÜNMESİNE YARDIMCI OLUR - Bu organik sakal yağı, sakalınızı daha sağlıklı hissettirmekle kalmaz, aynı zamanda daha dolgun ve kalın görünmesine yardımcı olan yumuşak, parlak bir görünümle daha sağlıklı görünür. Kullanımı çok kolay - sakalınızı ıslatın veya kuru olarak uygulayın. Günde sadece birkaç damla (bir kristal damla içerir). tüm ihtiyacın olan. Elinize koyun ve sonra sakalınıza sürün. Bu kadar basit.

TransForMacion Absolute Bıyık ve Sakal İçin Wax 714613

Materyal : Doğal wax

Ağırlık : 30 Gram

Stilinizi en çarpıcı şekilde yansıtmak için, BIYIK VE SAKAL şeklinizi belirginleştirirek sabitler

Nemli ya da kuru, elinizle istediğiniz şekli vererek uygulayın
Konsantredir, 30 ml yaklaşık 50 kullanım sağlar

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.