TransForMacion 60 Adet Gömlek Polo Yaka Tişört Yaka Dikleştirici 716643
TransForMacion 60 Adet Gömlek Polo Yaka Tişört Yaka Dikleştirici 716643

TransForMacion 60 Adet Gömlek Polo Yaka Tişört Yaka Dikleştirici 716643 (7430000716643)

Ürün Özellikleri : 

Materyal : Şeffaf renk SERT PVC , Nano özelikli kendinden yapışkanlı

Ne alacaksınız ? : 60 adet, özel mini kapaklı saklama kutusuyla birlikte gönderilir

Ölçüler : 5 cm x 1.8 cm ve kalınlığı 0.055cm- Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

Gömlekler, düğmeli gömlek, polo yaka tişörtlerinizi abartı olmadan yakalarının dik durmasını sağlayan, kendinden yapışkanlı (tek tarafı yapışkanlı )  dikdörtgen tasarım sert PVC materyal aparattır.

Giysinize uygun şekilde yakanın iç tarafına ucuna, ortasına veya değişik yerlerine, daha dik duruş için EN ÜST düğmeden yukarı doğru iç tarafa istendiği şekilde yapıştırabilirsiniz. Yapıştırılarak pratik olarak kullanılır ve sökerek başka bir giysinizde dahi kullanabilirsiniz. (TASARRUFLU : ortalama her pvc aparat 5-8 kez arası sökülüp tekrar yapışabilir ).
Kimse sizin bunu kullandığınız görmeyecektir.


PRATİK VE DAYANIKLI : Erkek/Bayan yaka desteği kaliteli PVC plastikten yapılmıştır ve 0,055 mm kalınlığa sahiptir, kravat takarken bile yakanızı tüm gün düz tutacak kadar güçlüdür. Ve hafif özellikleri gömleğinize/tişörtünüze herhangi bir yük getirmeyecektir.

UYGUN SAKLAMA KUTUSU - Yakanızın çekmecenizde veya şifonyerinizde dağınık olmasına izin vermeyin. Bu kutu, düzenli tutmak veya seyahat için yanınıza almak için mükemmeldir.

Yaka dikleştiriciyle yakanızı sert tutun, böylece erkek elbise gömleğiniz tüm gün canlı ve keskin görünmeye devam eder.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.