Transformacion Absolute Design Saplı Tıraş Tası ŞEFFAF
Transformacion Absolute Design Saplı Tıraş Tası ŞEFFAF

Transformacion Absolute Design Saplı Tıraş Tası ŞEFFAF (7430000718077)

Özellikler :

Renk : Resimdeki ŞEFFAF-KRİSTAL Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.  DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEK OLARAK VERİLMİŞTİR.

Materyal : Termo Plastik

Geleneksel tıraş bıçağı stiline alışkınsanız, pürüzsüz ve zarif bir tıraş sağlamak için doğru aletlerle donatılmış olmanız gerekir. Tıraş kasesi, ıslak tıraş setinize mükemmel bir ektir çünkü asla  çatlamaz veya kırılmaz!

HER TÜRLÜ KLASİK TIRAŞ SABUNU İLE KULLANIN:Bu tıraş sabunluğuna en sevdiğiniz tıraş sabunu yedeğinizi ekleyin ve köpüğünüzü çalıştırmak için tıraş fırçanızı kullanın.

HER GÜN KÖPÜK BİR KÖPÜKLE SICAK Tıraş- Termo Plastik tıraş tası, sıcaklığı normal tıraş kupalarından daha uzun süre korur. En sevdiğiniz sabunları ve kremleri doğrudan yeni tıraş kupanızda köpürtün ve tıpkı berberde olduğu gibi sıcak bir tıraşın keyfini çıkarın. "Şimdiye kadarki en iyi sıcak tıraş. Tonlarca ılık, köpüklü köpük.

MÜKEMMEL ŞEKİL VE TIRAŞ:Duş başlığının geniş dudağı ve kısa kenarları, en sevdiğiniz tıraş sabunu veya kremini köpürtmek için mükemmeldir.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.