TransForMacion Absolute FiberKarbon Anti-Statik Oval 2 Boyutlu Tarak 716502
TransForMacion Absolute FiberKarbon Anti-Statik Oval 2 Boyutlu Tarak 716502

TransForMacion Absolute FiberKarbon Anti-Statik Oval 2 Boyutlu Tarak 716502 (7430000716502)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.

Materyal : Carbon Fiber Anti-Statik, Yüksek ısıya dayanıklı

Ölçüler : 19  x  dar bölge 2 cm , geniş orta bölge 2,3 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Geniş boyut 31 diş, Dar boyut 44 diş içerir.

PROFESYONEL STİLİST TARAFI - Güçlü karbon saç tarağı, profesyonel saç stilleri oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeydir. Bu tarağı tüm saç tiplerini kolaylıkla şekillendirmek, taramak ve dolaştırmak için kullanın. Düzenli olarak kullanırsanız mat saçlara parlak bir parlaklık katar, saçları pürüzsüz ve ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturur. Saçlarınız ve saç deriniz daha sağlıklı ve esnek olur

ISIYA DAYANIKLI KARBON LİF - Karbon taraklar, aşırı ısıya dayanma kabiliyeti ile ısıya dayanıklıdır. Çok az esneklikle alışılmadık derecede güçlüyken çok dayanıklı ve hafiftirler.

ANTİ-STATİK ÖZELLİKLER – Karbon özellikleri bu tarağı antistatik yapar. Saçtaki statikliği giderir ve uçuşmaları ortadan kaldırır, bu yüzden saç şekillendirme dünyasının en önemli ürünü olarak kabul edilir.

TAKILMA VE ÇEKMEYİ GİDERİR - "Dikişsiz dişler" ile üretilen bu saç tarağı, saçta takılmadan veya çekmeden pürüzsüzce kayar. Ağrısız şekillendirme deneyimleri için mükemmeldir.

EŞİT DAĞILIMA İZİN VERİR – Ağır, kalın ve kaba saçları hareket ettirmek, kontrol etmek ve yükseltmek için gerekli olan ince ve geniş diş bölümüyle 2 boyutludur.