TransForMacion Absolute Saç Tutucu Ayırıcı Cırt Bant 2 Adet 717293
TransForMacion Absolute Saç Tutucu Ayırıcı Cırt Bant 2 Adet 717293

TransForMacion Absolute Saç Tutucu Ayırıcı Cırt Bant 2 Adet 717293 (7430000717293)

Fiyat : ₺204,42(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki SİYAH Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Adet : 2

Ölçüler : 9 X 5 CM

GENİŞ KULLANIM ALANI : Berberler, kuaförler saç kesiminde büyük rahatlık yaşayabilirler. makyaj yaparken, yüzünüzü yıkarken veya sadece ev işi yaparken artık SAÇLARINIZLA UĞRAŞMAYIN

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Defalarca kullanılabilir.

BÜYÜK KONFOR : Saç keserken, makyaj yaparken, yüzünüzü yıkarken veya sadece ev işi yaparken artık SAÇLARINIZLA UĞRAŞMAYIN ! Absolute, stilinizi bozmadan saçlarınızı güçlü tutacak. Kıvırcık, kalın, ince, uzun veya uzatma dahil tüm saç tipleriyle iyi çalışır. Berberde, kuaförde, evde, saçınızı yüzünüzden uzak tutmak ve hatta saç örerken kullanmak için ideal! Saç Tutucular rahattır ve kullanımı kolaydır. Takılmazlar, karışmazlar ve herhangi bir saç üzerinde süper hafiftirler.

KOLAY VE UYGUN : 9 X 5 CM boyutlarında mükemmel boyutta olan birinci sınıf cırt cırtlı saç tutucumuz, saçınıza zarar vermeden size en yüksek değeri sunacaktır. Düz saç veya kıvırcık saç üzerinde mükemmel çalışır.

TEK BASİT KURAL - Sadece basit bir kuralı hatırlayın. Kuru saçta kullanın.
Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.