TransForMacion A.Linde Oval Büyüteçli 2 Taraflı Banyo Makyaj Aynası 716765
TransForMacion A.Linde Oval Büyüteçli 2 Taraflı Banyo Makyaj Aynası 716765

TransForMacion A.Linde Oval Büyüteçli 2 Taraflı Banyo Makyaj Aynası 716765 (7430000716765)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.  

Materyal : Paslanmaz Çelik çerçeve ve ayaklar 

GENİŞ KULLANIM ALANI : Makyaj, yüz maskesi uygulama, cilt bakımı, tıraş, tüy alma, diş ipi ve benzeri için mükemmel Temel kaymaz tasarım.Saçınızı düzeltmenizi, ağzınızı ve sivilcelerinizi kontrol etmenizi kolaylaştırın.Seyahat ve ev kullanımı için mükemmeldir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 2 taraflı ayna, katlanabilir ayak ve paslanmaz çelik ayak/gövde

En sevdiğiniz cilt bakım ürünlerini topladıktan ve sizin için işe yarayan makyaj ürünlerini bulduktan sonra, her şey onları nasıl uyguladığınıza gelir. Formül ne kadar süslü veya makyaj aracı ne kadar zarif olursa olsun, en iyi şekilde görünmek için tüm ince ayrıntıları görebildiğinizden emin olmanız gerekir. Banyo aynanızı kullanmak işi halledebilir, ancak makyaj aynaları , istediğiniz sonuçları elde etmenize yardımcı olmak için ayrıntıları ayarlamanıza olanak tanır.

Odak noktanız ister kaşlarınızı mükemmelleştirmek olsun, ister fondöteni eşit şekilde uygulamak olsun, doğru makyaj aynası her şeyi değiştirebilir. Büyütmeye mi ihtiyacınız var? Hareket halindeyken yanınıza alabileceğiniz büyük bir çerçeve mi yoksa kompakt bir şey mi?

1X/3X Büyütme: Büyütmeli çift taraflı ayna, 1x normal yan size genel bir görünüm ve 3x büyütme ile yüzünüzün her detayının mükemmel olmasını sağlar. Makyajınıza şıklık katar.

İKİ TARAFLI VE 360 derece DÖNERLİ TASARIM : 11 X 15 cm ölçülerinde oval masa üstü ayna, 19 cm yerden yükseklik, arkaya doğru dönebilen , kolay görüntüleme için herhangi bir uygun konuma ayarlanabilir.

PASLANMAZ ÇELİK GÖVDE VE AYAKLAR : Aynayı tamamen döndürebilirsiniz, ancak yine de yerinde kalır ve devrilmesi kolay değildir.

KROM KAPLAMALI : Krom kaplama hoş ve zarif bir son dokunuştur, neme ve yoğuşmaya karşı korur.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.