TransForMacion Barbati 9 lu Sızdırmaz Erzak Saklama Kabı Set 717672
TransForMacion Barbati 9 lu Sızdırmaz Erzak Saklama Kabı Set 717672

TransForMacion Barbati 9 lu Sızdırmaz Erzak Saklama Kabı Set 717672 (7430000717672)

Spesifikasyonlar :

TAM SAĞLIKLI TASARIM : Bisphenol İçermeyen, Gıda Sınıfı.

Renk : TransForMacion markamızla tasarladık ve resimdeki ŞEFFAF Renk/tasarımı birebir rengine göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Polipropilen

Ne alacaksınız ? : 9 ADET

Ölçüler : KÜÇÜK BOYLAR YÜKSEKLİK 11  CM X GENİŞLİK 9,5 X DERİNLİK 8 CM -  

ORTA BOYLAR YÜKSEKLİK  15 CM X GENİŞLİK  14 X DERİNLİK  9,5 CM

BÜYÜK BOYLAR YÜKSEKLİK 23,50 CM X GENİŞLİK  14,5 X DERİNLİK 9,5 CM 

GENİŞ KULLANIM ALANI : Baklagiller, kuruyemişler, atıştırmalıklar, kahve ve çay gibi kuru yiyecekleri saklamak için idealdir ve ayrıca sıvıları tutmak için mükemmeldir. Yiyecekler için bu hava geçirmez, sızdırmaz kaplar, hava geçirmez teknoloji ile sıvı dökülmesine karşı dayanıklıdır!

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Vakum sistemi silikon kenarlıklar ile, %100 hava sızdırmazlığı yaratır

ZARİF BOYUTLU KAPLAR: Mutfağınıza veya kilerinize, hava geçirmez kap ile bir yükseltme yapın.  

DAYANMAK İÇİN ÜRETİLDİ : Bu kaplar, son derece dayanıklı ve dayanıklı Polipropilen yapılmış yeni ve geliştirilmiş kapaklarla yıllarca sürecek. Kapak  mekanizması, %100 hava sızdırmazlığı yaratarak maksimum tazelik ve gıdaların uzun süre saklanmasını sağlar.
ÇOK YÖNLÜ KAPLAR: Hava geçirmez Koruyucularımız, Baklagiller, kuruyemişler, atıştırmalıklar, kahve ve çay gibi kuru yiyecekleri saklamak için idealdir ve ayrıca sıvıları tutmak için mükemmeldir. Yiyecekler için bu hava geçirmez, sızdırmaz kaplar, hava geçirmez teknoloji ile sıvı dökülmesine karşı dayanıklıdır!

YERDEN TASARRUF SAĞLAYAN TASARIM : Bu dayanıklı kutular, alanı en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır. Buzdolabına, dondurucuya veya dolaplara sığacak şekilde istiflenebilir, kilerde yer açmak için mutfağı organize etmenizi sağlar. Bu şeffaf kaplar ideal kiler düzenleyicileridir.

 
Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.