TransForMacion Belarie Kahvaltı Tereyağı Saklama Kabı Sunum KREM 717645
TransForMacion Belarie Kahvaltı Tereyağı Saklama Kabı Sunum KREM 717645

TransForMacion Belarie Kahvaltı Tereyağı Saklama Kabı Sunum KREM 717645 (7430000717645)

Ürün Özellikleri :

Renk : TransForMacion markamızla tasarladık ve resimdeki KREM altlık Renk/tasarımı birebir rengine göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Plastik

Adet : 1

Ölçüler : Genişlik 18,8 cm x Derinlik 7 cm x Yükseklik 9,4 cm

SAĞLIK BİLGİLENDİRMESİ: BPA İçermez :

BENZERSİZ ERGONOMİ : Belarie, Tereyağını, peyniri veya diğer kahvaltılıkları kestikten sonra bu ölçülü tereyağ kabında sunabilir, ardından buzdolabında saklayabilirsiniz.

Belarie kahvaltı sunum ve saklama tabağı Genişlik 18,8 cm x Derinlik 7 cm x Yükseklik 9,4 cm standart tereyağı çubuklarını tutacak kadar geniş ve derindir.

ÜSTÜN DAYANIKLI MATERYAL : Belarie KAHVALTI koruyucuları, ev ve günlük kullanım için güvenli olan yüksek kaliteli gıda sınıfı plastik malzemelerden yapılmıştır. Ancak yüksek sıcaklığa dayanıklı değildir. Bulaşık makinasında yıkanabilir veya sadece durulamanız ve temiz su ile silmeniz yeterlidir. Ayrıca, tereyağı tutucumuz soğuk tereyağı saklamak için daha uygundur.

KEYFİNİ ÇIKARTIN : Şeffaf kapaklı Belarie KAHVALTILIK tabağı. Yiyecek durumu kabından açıkça görülebilir. yiyeceğinizin buzdolabında taze kalmasına yardımcı olur, diğer yemek lezzetlerini karıştırmadan, daha iyi temizlemek veya değiştirmek için kapakları kolayca çıkarabilirsiniz. Kapaklı i, oda sıcaklığında yumuşak ve kolay sürülebilir şekilde tereyağını tezgahlarda ve masalarda tutmanıza da olanak tanır. Kolay kavranabilen tutamaklar ile masaya taşınması kolaydır.

ÖZEL KİLİT : Belarie Kahvaltılık Kabı’nın özel tasarımı sayesinde besinlerinizi hijyenik ve kapalı tutabilirsiniz. Özel kilit sistemi ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanıma uygundur.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.