TransForMacion Boge Çok Amaçlı Organizer Kapsül YEŞİL 717664
TransForMacion Boge Çok Amaçlı Organizer Kapsül YEŞİL 717664

TransForMacion Boge Çok Amaçlı Organizer Kapsül YEŞİL 717664 (7430000717664)

Ürün Özellikleri : 

Ne alacaksınız ? : TransForMacion markamızla tasarladık ve resimdeki YEŞİL Renk/tasarımı (DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR )  birebir rengine göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.  

GENİŞ KULLANIM ALANI : Bu organizer, Kamp, seyahat, araç, çanta içerisinde, okul, işyeri vb yerler için seyahat çantası,diş macunu, ped, kozmetik, diş ipi, güneş ve numaralı gözlük ve hatta tıraş bıçaklarını saklamak için bir kap olarak kullanılabilir. Açık hava gezileri, yürüyüş, iş gezileri veya harika hediyeler için idealdir.

ÇOK FONKSİYONEL TASARIM: Organizer kapağı, açılıp kapanmasını kolaylaştıran akıllı bir kilitleme tasarımına sahiptir; Portatif organizer kutusundaki dikey yuva, güvenli ve rahat bir tutuş sağlamak için tasarlanmıştır.

ÇEVRE DOSTU VE DAYANIKLI : Taşınabilir organizer, yüksek veya düşük sıcaklıkta güvenliğini ve dayanıklılığını sağlayan yüksek kaliteli çevre dostu PP malzemeden yapılmıştır.

MÜKEMMEL BOYUT : Bu organizer, 22 cm yüksekliğinde x 7 X 3,2 cm ebatlarında hafif, kompakt boyutlu, bavula koyun ve yer kaplamaz, taşıması kolaydır.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.