TRANSFORMACION Cinta 10 Adet Elektrik İzolasyon Bandı
TRANSFORMACION Cinta 10 Adet Elektrik İzolasyon Bandı

TRANSFORMACION Cinta 10 Adet Elektrik İzolasyon Bandı (7440000716521)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki SİYAH Renk birebir gönderilir.

Materyal : Viinil Plastic

Adet : 10

Ölçüler : 18 mm x 5,4 metre uzunluk

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

GENİŞ KULLANIM ALANI :



Alet çantanız için önemli bir ektir. İster profesyonel bir elektrikçi, mühendis veya amatör olun, bu elektrik bandı, ortak kablolama projeleri ve ek kablolar, kablo yalıtımı, kablo demeti ve daha fazlası dahil olmak üzere onarımlar için mükemmel şekilde uygundur.

Her iş için güvenilir ve dayanıklı bir seçimdir. Bu vinil plastik bant, kabloları yalıtmak ve kullanıcıları elektrik çarpmasından korumak için esneyerek ve herhangi bir şekle uyum sağlayarak her durum için mükemmel bir uyum sağlar.

Üstün yapışma sağlayabilen bu bant iç mekan sınıfına uygundur ve 55°ye kadar sıcaklıklara ve 300 V'a kadar elektrik akımlarına dayanabilir.

Birden fazla elektrik veya kablolama projesi için yeterli uzunluk

Kablo yalıtımı işleri için iyi bir seçimdir. Güvenilir elektronik izolasyon sağlar ve iki veya daha fazla devrenin veya bitişik parçalarının doğrudan elektrik bağlantısı yapmamasını sağlar.

Gerilebilir ve kablolara ve kablolara uyum sağlayabilir. Doğal esnekliği, uzun ömürlü yalıtım için kabloların etrafına sıkıca sarmanıza olanak tanıdığından, elektrik bandında önemli bir özelliktir.

Asitlere, alkalilere, kimyasallara ve yağlara karşı dayanıklıdır.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.