TransForMacion Crazy SİYAH Geçici Hızlı Sprey Saç Boyası 717260
TransForMacion Crazy SİYAH Geçici Hızlı Sprey Saç Boyası 717260

TransForMacion Crazy SİYAH Geçici Hızlı Sprey Saç Boyası 717260 (7430000717260)

Ürün Özellikleri :

Renk : CRAZY SERİSİ - DÜZ RENKLER Resimde yazan Renk ismiyle - İMAJ markasıyla birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız.

Adet : 1

Ölçüler : 180 ml sprey şişe

GENİŞ KULLANIM ALANI :

CANLI PÜSKÜRTME- GEÇİCİ SAÇ RENGİ : En sıcak saç rengi trendlerini tereddüt etmeden sallayın! Tek bir şampuanda kolayca yıkanan ateşli bir renk ile tarzınızı güçlendirin. Her yerde renk için veya vurgulu çizgiler oluşturmak için kullanılabilir.

NAZİK VE SAÇLARA ZARAR VERMEZ : Saç tellerinizi basitçe kapladığı için, herhangi bir hasar konusunda endişelenmenize gerek kalmadan güvenli bir şekilde büyük bir renk playoff'u elde edebilirsiniz!

KOLAYCA PÜSKÜRTÜN VE YIKAYIN : Kolayca Püskürtün ve Yıkayın: İnce bir görünüm için az miktarda veya daha canlı bir aura için cömertçe püskürtün. Uzun ömürlüdür ancak tek bir durulama veya şampuanla kolayca yıkanır. Kostüm partileri, festival sezonları, tatil etkinlikleri ve daha fazlası için taşımaya uygun! Herhangi bir kıyafet için mükemmel bir tamamlayıcı.

Saç Rengi İhtiyaçlarınız İçin Hızlı Çözüm Geçici Saç Boyası Spreyi ile anında vahşi bir renk katın. Tüm saç tipleri için uygundur, böylece saç renklerini istediğiniz zaman, istediğiniz yerde değiştirebilirsiniz!

Sprey Açık, Şampuan Dışarı Hızlı kuruyan formülü, yapışkan kalıntı bırakmadan saça anında, geçici bir renk verir. Tek bir şampuanla kolayca yıkayın ve taahhüt olmadan renk ve yaratıcılığa hazırsınız!

EK MALZEME GEREKMEZ : Saç Beyazlatma veya Peroksit Gerekmez Renkleri püskürtün ve oynayın - ağartma gerekmez! Yoğun, saça zarar veren ağartma olmadan bile saç renklerinizin ne kadar canlı olabileceğine şaşıracaksınız.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.