Transformacion El Kol Bilek Güçlendirici 2 ADET Egzersiz Aleti 5-60 Kg Karpal Direnç El Yayı Cihazı Direnç Yayı 719991
Transformacion El Kol Bilek Güçlendirici 2 ADET Egzersiz Aleti 5-60 Kg Karpal Direnç El Yayı Cihazı Direnç Yayı 719991

Transformacion El Kol Bilek Güçlendirici 2 ADET Egzersiz Aleti 5-60 Kg Karpal Direnç El Yayı Cihazı Direnç Yayı 719991 (7430000719991)

Fiyat : ₺515,81(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion  olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli/ rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) :  15,5 x 10,5 cm 

5-60 kg  direnç arası sertlik ayarlayabilme ve sıfırlama çubuğuna sahiptir.

Akıllı Sayma Teknolojisi : El Kavrama Güçlendiricimiz Kavrama antrenörümüz, kavrama gücü ilerlemenizi hassas bir şekilde izlemenize ve kaydetmenize olanak tanıyan akıllı sayma teknolojisiyle donatılmıştır.
Özelleştirilebilir Eğitim Programları : El Tutucumuz Akıllı sayma özelliğiyle egzersiz seanslarınızı uyarlayın. Bu el güçlendirici, belirli hedefler belirlemenize ve zaman içindeki gelişmeleri takip etmenize olanak tanıyarak egzersiz seanslarınızı daha verimli ve etkili hale getirir.
[Kullanımı kolay : El kavrama güçlendiricimiz, akıllı sayma özelliğine sahip parmak güçlendiricimizin kullanımı kolaydır ve her yerde yapılabilir. Bu, kavrama gücünüzü ve genel sağlığınızı iyileştirmenin uygun bir yolu haline getirir.
Kavrama dayanıklılığınızı artırın : Bu Kavrama ana dayanıklılığı, uzun bir süre boyunca güçlü bir kavramayı sürdürme yeteneğidir.
Hedef Hatırlatıcıları: Günlük egzersizinizi hesaplamak ve gücünüzü hızlı bir şekilde daha yüksek bir seviyeye çıkarmak için kullanışlı olan, tam kavrama ve sıfırlama sayısını kolayca kaydeder.

Entegre sayaç sistemi ile çalışma tekrarının otomatikolarak sayar.

Evde işte tatilde seyahatte her yerde yanınızdakolayca taşıyabilirsiniz.

Orta ve ileri dereceli el bileği ve parmakegzersizlerinde kullanılabilir.

Bilek ve parmak kaslarını güçlendirir.

1 haftalık çalışma sonrasında farkı hissedebilirsiniz.

Güçlü kollara sahip olabilmek için el bileği veparmakların dayanıklı olması gerekir.

Basit çalışma programı aşağıdaki gibi olabilir.

Programın amacı önce temel kuvveti ve dayanıklılığıgeliştirmek daha sonra gücü arttırmaktır.

2. Aydan sonra ihtiyaca göre çalışma programınızıgüncelleyebilirsiniz.

1 günlük zaman diliminde yayarak ve yavaş ritimle 30tekrar, 5 kez toplam 150 tekrar.

1 günlük zaman diliminde yayarak ve hızlı ritimle 10tekrar, 8 kez toplam 80 tekrar. MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz