TransForMacion Frigerio Polarize Erkek Güneş Gözlüğü Mataralı Set 716447
TransForMacion Frigerio Polarize Erkek Güneş Gözlüğü Mataralı Set 716447

TransForMacion Frigerio Polarize Erkek Güneş Gözlüğü Mataralı Set 716447 (7430000716447)

Ölçüler :  Burun Arası : 25 mm

Genişlik : 130 mm
Ekartman : 56 MM
Yükseklik : 51 MM
Sap :  131 mm

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Ne alacaksınız ? :  Didas Material CE Belgeli 1 adet güneş gözlüğü, 5 adet microfiber gözlük silme bezi, Fermuarlı korumalu gözlük kabı, sıcak havalarda soğuk suyunuzu koyabileceğiniz matara 


GÖZLERİNİZİ TARZLA KORUYUN : Polarize güneş gözlüklerimizi, güneşin zararlı UV ışınlarının altındayken gözlerinizi KORUMAK ve aynı zamanda ÇEKİCİ görünmeniz için tasarladık, çünkü biliyoruz ki Pragmatik ve Tarzın her ikisi de önemlidir. Nerede olursanız olun, görebileceğiniz en büyük DİKKATE ve KÜÇÜK SIRINIZI çözemeyenlerin beğenisine hazır olun:

HER GÜN DAHA RAHAT OL : Bu güneş gözlükleri, zaman içinde test ettiğimiz en yüksek puanlı POLARIZE LENSLER ile birlikte gelir. Polarizasyon, aynalar, parlak veya cilalı malzemeler veya diğer her türlü güneş ışınlarının yansımasından yansıyan parlamayı azaltır. Artık gözlerini kısmayacağın için gözlerinin kalıcı olarak rahatladığını hissedeceksin! Parkta ne yapıyor olursanız olun ya da kumsalda güzel bir güneşleniyor olursanız olun, gün sonunda DAHA AZ ZORLANACAKSINIZ çünkü gözleriniz daha rahatlamış olacaktır.

DÜNYAYI GERÇEK RENKLERİYLE GÖRÜN : Güneş gözlüklerimizin polarize camları, nötr renk kaplaması sayesinde GERÇEK RENK ALGILAMASI ve yansıyan ve saçılan ışığı ortadan kaldırarak NET GÖRÜŞ sunar. Bu nedenle, tüm açık hava etkinliklerinizde veya herhangi bir su sporunda da güneş gözlüklerinin tadını çıkarabileceksiniz. Yorgun gözleriniz için endişelenmenize gerek kalmadan dünyanın tadını çıkarırken ve her güzel ayrıntısına hayran kalırken NE KADAR İYİ HİSSEDECEĞİNİZİ HAYAL EDİN.

SERBEST HAREKET ET :  Çerçevelerin ne kadar rahatsız edici olabileceğini ve bunun her kullanıcıyı nasıl etkilediğini biliyoruz. Vizyonunuzu önemsiyoruz ve güneş gözlüklerinizi ihtiyaç duyduğunuz sürece açık tutmanıza yardımcı olmak istiyoruz. Bu nedenle gözlük çerçevesi için ultra hafif malzemeler, kırılmaz polarize lensler seçtik ve güneşte yıprattığını bile UNUTACAKSINIZ her kenarın pürüzsüz ve cilalı olmasına özen gösterdik. Güneş gözlüğü takmak, ŞİMDİDEN daha rahatlatıcı, güvenli ve rahat olmamıştı!


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.