Transformacion Hasır Amerikan Servis 6 lı Set Millan Loya Design 719142
Transformacion Hasır Amerikan Servis 6 lı Set Millan Loya Design 719142

Transformacion Hasır Amerikan Servis 6 lı Set Millan Loya Design 719142 (7430000719142)

Fiyat : ₺1.127,81(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Materyal : Su sümbülü doğal hasır 

Adet / Renk / Tasarım : 6 Adet, TransForMacion Millan Loya Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 30 cm çapında 


Doğal Tasarım ve El İşi : Dokuma Servis Altlıkları, sağlam bir dokuma tasarıma ve yuvarlak bir siluete sahiptir. Bu Yuvarlak Servis Altlıkları, çok sıkı dokuma uzun kuyruk otu (su sümbülü) tasarımına sahiptir ve iyi dikilmiş servis altlıkları özenle el işidir ve %100 doğal su sümbülünden yapılmıştır. Kolay Temizlik: Basitçe nemli bir bezle temizleyin ve kuru bir yerde saklayın.

Pratiklik ve Hassas Dekorasyon: Mutfak masanıza, yemek masanıza, kahve saatinize daha eğlenceli hisler katmak için çiftlik evi şık rattan servis altlıkları. Evinizin, yatak odanızın, oturma odanızın, yemek odanızın, mutfağınızın ve dış mekanınızın iyi bir dekorasyonu.

Koruma ve Isıya Dayanıklı: %100 doğal su sümbülünden yapılmıştır, çocuklara, yaşlılara veya hamile kadınlara dosttur, kompakt ve titiz dokuma, dayanıklı kalite ve yumuşak bir dokunuş sağlar. Örgülü daire servis altlıklarımız el dokuması ve diğer hasır altlıklara, kumaş altlıklara ve lastik pedlere göre daha fazla ısı direncine sahiptir.

Doğal Pastoral Stil : Eşsiz doğal pastoral tarz ilk tercihinizdir, dokuma servis altlıklarımız özenle el işçiliğiyle üretilmiştir ve doğal %100 su sümbülünden yapılmıştır, Bu tür çimler su yüzeyinde büyüdüğünden, hammaddenin kendisi biraz kurumuş olacaktır.

Yaygın Olarak Kullanılır]: Servis Altlıkları, Tencere tutucusu, Tabakların, Tencerelerin, Tavaların ve Çaydanlıkların altındaki Sıcak pedler olarak kullanın. Çiftlik evi masa koşucuları paspasları mutfak, yemek masası, dış mekan ve hatta duvara asma dekor olarak kullanılabilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz