Transformacion Hızlı Buz Kalıbı 2 li 24 Bölme Esnek Silikon Sauvage Design 718577
Transformacion Hızlı Buz Kalıbı 2 li 24 Bölme Esnek Silikon Sauvage Design 718577

Transformacion Hızlı Buz Kalıbı 2 li 24 Bölme Esnek Silikon Sauvage Design 718577 (7430000718577)

Fiyat : ₺307,82(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Materyal : Silikon

Adet : 2 adet , Gri/Beyaz - Gri Pembe renk kombinasyonları gönderilebilir.

Tasarım TransForMacion Sauvage Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz.


Güvenli Malzeme : Silikon malzemeden yapılmış bu 2 kare buz küpü kalıbı güvenlik ve dayanıklılık için tasarlanmıştır.

Neler yapılabilir ? : Kırılmış buz, kahve, smoothie'ler, frappucino'lar, sert şekerleme ve çikolata ısırıkları için mükemmeldir.

Mükemmel Kalıp : Her bir kalıp 24 adet buz küpü yapar. Su şişeleri için yeterince küçük, çocuklar için güvenli ve boğulmaz.

Hızlı donma : Hem buzluğunuzda normal ürünlerden çok daha hızlı donacak hem de içeceğinizi standart veya büyük buz küpü tepsilerinden çok daha hızlı soğutacak böylece o tatlı soğuk ilk yudumun tadını çok daha çabuk çıkarabilirsiniz. zaman kazanın!

KOLAY BUZ ÇIKARMA VE TEMİZLEME - Esnek malzeme tabanı iyi şekillendirir ve geriye doğru büküp küpleri açarak buz küplerini kolayca serbest bırakabilirsiniz. Pürüzsüz silikon yüzey temizlemeyi kolaylaştırır. Kullandıktan sonra bulaşık makinenize koyabilirsiniz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz