TransForMacion Kancalı At Kuyruğu Lastik Toka 40 ADET Viloria Design
TransForMacion Kancalı At Kuyruğu Lastik Toka 40 ADET Viloria Design

TransForMacion Kancalı At Kuyruğu Lastik Toka 40 ADET Viloria Design (7430000718700)

Fiyat : ₺323,80(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Materyal : Elastik

Adet / Renk / Tasarım : 40 Adet, TransForMacion Viloria Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan SİYAH rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 15 cm toplam uzunluk x lastik uzunluğu 10,5 cm
 

ZAMAN TASARRUFU : Bu lastikler, saç yapınız ne olursa olsun kişiye özel atkuyruğu yapmanızı sağlar. Saniyeler içinde en pürüzsüz doğal at kuyruğunu oluşturmaya yardımcı olur..

ZARARSIZ VE NARİN : Elastik saç tokası, saçınızı çekmeden veya çekmeden sarmanızı ve açmanızı sağlar. Açık saç kancası tasarımı, saçınızın çekilmesini ve karışmasını önlemenizi sağlar ve saçınıza ve saç derinize zarar vermez. Saçınızı çekmeden veya çekmeden sarabilir ve çözebilir.

ÇOKLU KULLANIM : Bu saç tokasını at kuyruğu veya yarım düğüm ve örgü gibi diğer stillerde kullanabilirsiniz. Tekrar tekrar kullanılabilir özeliktedir. 

ÇOK AMAÇLI KULLANIM : Elastik saç kancası, veri kablolarını vb. bağlamak için de kullanılabilir. Çok fonksiyonlu bir araçtır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.