TRANSFORMACION Karree Design GRİ 66 Vantuzlu  Banyo Duş Kaydırmaz Paspas
TRANSFORMACION Karree Design GRİ 66 Vantuzlu  Banyo Duş Kaydırmaz Paspas

TRANSFORMACION Karree Design GRİ 66 Vantuzlu Banyo Duş Kaydırmaz Paspas (7440000716666)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki GRİ Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR. 

Materyal : Ağır hizmet tipi kauçuktan üretilmiştir, bu banyo paspası çok yumuşaktır ve ayaklarınızı zerre kadar incitmez. Temizlemesi de çok kolaydır. Kaymaz ve küflenmez ve yıllarca uzun süreli kullanımı garanti eder. Aldığınızda, ambalaj kaynaklı yuvarlak olabilir, lütfen endişelenmeyin, sonra normale dönecektir. .

Ölçüler : 36 X 66CM   Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Küvetin çoğunu kaplar. Ayrıca diğer paspaslardan daha ağır ve kalındır. Evler, oteller, hastaneler, destekli yaşam tesisleri, spor salonları, saunalar, kaplıcalar ve duşlar için idealdir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 66 ADET VANTUZ : Voyage banyo ve duş paspasları, 66  özel vantuz içerir, Farklı vantuz adsorpsiyonu diğer küçük vantuzlardan daha güçlüdür, bu da pürüzsüz, temiz yüzeylerde yerinde tutmaya yardımcı olur. Ev, spor salonu banyosu, duş için mükemmel bir seçimdir. üstün banyo ve duş paspasları, paspasın güvenli bir şekilde yapışmasını ve yerinde kalmasını sağlayan 66 özel vantuza sahiptir. Küvette kaymanızı veya düşmenizi engeller.

DUŞ SIRASINDA MASAJ : Duş paspasının yüzeyi, tipik bir kaymaz yüzey olan özel olarak şekillendirilmiştir. Bu banyo paspası ayrıca masaj yapmak için çok sayıda yuvarlak noktaya sahiptir. Masaj alanı görevi gören yuvarlak uçlar sayesinde duşta rahatlayabilirsiniz. Dairesel masaj noktaları ayak tabanındaki akupunktur noktalarını harekete geçirecek, duş alırken kendinizi çok rahat hissedecek ve dolaşımın artmasına yardımcı olacaktır.

ÇOK GÜVENLİ : Altta çok iyi yapışan ve matı her zaman yerinde tutan, kaldırma veya kaydırma yapmayan çok sayıda güçlü vantuz vardır. Bebekler, küçük çocuklar, çocuklar, çocuklar ve yaşlılar için banyo yaparken güvenlik sağlar. Küvete ve bir duş kabini veya küvetin zeminine sıkıca yapışabilen bu duş paspası, ıslandığında ve üzerine basıldığında bile hareket etmeyecek veya kaymayacaktır. Banyo paspası dokusu o kadar yumuşak ve esnektir ki, katlanıp yayıldıktan sonra bile iz kalmaz.

BÜYÜK BOY : Ekstra uzun küvet matı 36 X 66 CM ve maksimum kapsama alanı sağlar.

MÜKEMMEL DRENAJ TASARIMI : Banyo duş matı özelliği 160 tahliye deliği suyu hızlı bir şekilde tahliye eder ve matı kuru ve temiz tutar

KÜF VE MANTAR YOK - MAKİNEDE YIKANABİLİR : Dayanıklı Voyage banyo paspasımız, sorunsuz bakımı kolaylaştırmak için makinede yıkanabilir. İstediğiniz zaman temizlemek için matı makineye atmanız ve taze görünümünün keyfini çıkarmanız yeterlidir. Kaymaz banyo paspasımız ayrıca suyu hızlı ve tamamen tahliye eden küçük deliklere sahiptir. Yıkadıktan sonra duvara asabilir ve doğal olarak kurumasını sağlayabilirsiniz. Dayanıklı matımız, sorunsuz bakım için makinede yıkanabilir. İstediğiniz zaman temizlemek için matı makineye atmanız ve taze görünümünün keyfini çıkarmanız yeterlidir.

DÜŞMELERİ ÖNLEYİN : Her kullanımdan önce vantuzları sabitleyin. Mat yalnızca temiz, pürüzsüz bir yüzeye yapışacaktır. Dokulu, fayanslı veya pürüzsüz olmayan yüzeylerde kullanılmaz. Banyo yağı kullanmayınız ve paspasın üzerine atlamayın, kaymaya neden olabilir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.