Transformacion Kendinden Dönerli Merdane 2 li SET Fabelle Design 719187
Transformacion Kendinden Dönerli Merdane 2 li SET Fabelle Design 719187

Transformacion Kendinden Dönerli Merdane 2 li SET Fabelle Design 719187 (7430000719187)

Fiyat : ₺635,81(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri : Kendiden dönerli modeldir. Siz hareket ettirdikçe takviye olarak orta kısımda döner.

Materyal : %100 Meşe Ağacı

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet DÖNERLİ MERDANE + 1 adet  dönerli olmayan HEDİYE MERDANE Toplam 26 cm - merdane bölümü 14 cm - Çap 3,3 cm   , TransForMacion Fabelle Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : DÖNERLİ MERDANE Toplam 43 cm - merdane bölümü 35 cm - Çap 5 cm


DAYANIKLI OLARAK YAPILMIŞTIR: Sert Meşe Ağacından üretilmiştir. Son derece pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Doğal Ahşap merdane, dünyanın dört bir yanındaki şefler tarafından önerilmiştir, bu nedenle TransForMacion olarak biz, müşterilerine düşük maliyetle Üstün Kalite sunmanın ötesine geçtik.

ERGONOMİK TASARIM: Merdanemizin tutuşu, her türlü ihtiyaç için düzgün yuvarlanma göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Bunlar tüm endüstriyel, ticari ve konut ihtiyaçları için kullanılmak üzere yapılmıştır. Merdanemiz, restoran aşçıları, ev şefleri, çocuklar, gençler, erkekler ve kadınlar tarafından çok kolay bir şekilde kullanılabilir.

YIKANMASI KOLAY: Doğal sert ahşap meşe malzeme, yıkamayı çok kolaylaştırır. Merdane bulaşık makinesinde yıkanabilir, bu nedenle her zaman bir yıkama kolaylığı olabilir. Oklavanın yüzeyinin su altında yıkandıktan sonra her zaman yumuşak pamuklu bir bezle temizlenmesini tavsiye ederiz. Yumuşak çizilmelere karşı dayanıklı oldukları için diğer silikon haddeleme malzemelerine göre çok daha iyidirler.

YAPIŞMAZ: Yapışmaz ve pürüzsüz yumuşak bir yüzeye sahiptir. Normalde yüzeyi bitirmek için kullanılan tüm sentetik kimyasallardan arındırılmış, doğal yüzeyimiz yapışmaz olduğundan her türlü amaç için kullanımı çok kolaydır.

ÇOK AMAÇLI : Hamur açma, makarna, pizza, kurabiye, pasta, tortilla, mantı ve çok daha fazlası için kullanılabilir. Oklavamızın büyük boyutu, tüm ihtiyaçlar için en iyi şekilde geniş bir kullanım yelpazesi sunar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz