Transformacion Kıskaçlı Uzanma Aparatı Çöp Toplayıcı Eşya Tutucu 719573
Transformacion Kıskaçlı Uzanma Aparatı Çöp Toplayıcı Eşya Tutucu 719573

Transformacion Kıskaçlı Uzanma Aparatı Çöp Toplayıcı Eşya Tutucu 719573 (7430000719573)

Fiyat : ₺299,81(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Materyal : Plastik 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion   olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 77 cm - ağzı 6 cm e kadar açılır


Çöp toplayın, üst raftan, zeminden, çimenden veya mobilyaların arkasından eşyaları alın. Sırtınızı koruyun ve basamaklı tabureden kaçının. Ayrıca çöpleri veya dokunmak istemediğiniz diğer eşyaları toplamak için de harikadır.

Döner, Plastik Çene: Çene, mobilya ve cihazların arkası gibi ulaşılması zor yerlerde hem dikey hem de yatay olarak kullanılmak üzere 360 derece dönebilir. Cam şişe veya pürüzsüz plastik gibi kaygan eşyaları kaldırmanıza olanak tanıyan kaymaz malzemeyle kaplanmıştır.

Konturlu Sap ve Tetik: Kaymaz sap ve konturlu tetik, rahat, ağrısız kullanım için elinizin doğal şekline uyum sağlar. Özellikle uzun süre kullanıldığında önemlidir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz