TransForMacion Kitsch Paslanmaz Çelik Dermaplaner 716559
TransForMacion Kitsch Paslanmaz Çelik Dermaplaner 716559

TransForMacion Kitsch Paslanmaz Çelik Dermaplaner 716559 (7430000716559)

Ürün Özellikleri : 

Materyal : Paslanmaz Çelik Bıçak + Plastik Sap 

Ne alacaksınız ? : 1 adet 
 
GENİŞ KULLANIM ALANI : 

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK :

İSTENMEYEN TÜYLERİ/KILLARI ÇIKAR: Yüzdeki tüyleri almaya yönelik epilatörümüz, güzel ve taze bir ışıltı yaratmak için yüzünüzdeki fazla tüyleri ve ölü deriyi yok eder. %100 paslanmaz çelik bıçakla donatılmıştır ve hem kadınlar hem erkekler için tasarlanmıştır. Optimum sonuçlar için her 3-4 haftada bir kullanın. Hayallerinizdeki tüy çıkarıcıyı keşfedin!

CİLDİNİZİ TAZELEYİN: Kitsch dermaplaning aleti cildinizi sağlıklı, pürüzsüz ve genç tutmanın harika bir yoludur! Kadınlara yönelik tıraş makinemiz, kiri ve yağı hapsedebilecek ölü deri hücrelerini ve istenmeyen tüyleri temizleyerek yüz derisini nazikçe eksfoliye eder.

EVDE SPA KEYFİ :Kitsch’le pahalı salonları atlayın ve evinizin rahatlığında her şeyi kendiniz yapın! Yüz tıraş makinemiz, zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlarken her zamankinden daha güzel hissetmenizi sağlayabilir.

KUSURSUZ MAKYAJ UYGULAMASI İÇİN: Yüz epilasyonu dermaplaning aracımız, cildi daha pürüzsüz bir makyaj uygulaması için hazırlamaya ve daha uzun süren güzel bir ışıltı için daha güçlü ürün emilimi için yardımcı olur.

ÇOK AMAÇLI ARAÇ: İster şeftali tüyü ve tüy alma, ister kaş jilet, ister daha pürüzsüz bir cilt için peeling arıyor olun, bu kadınlar için yüz kılı düzeltici her şeyi yapabilir! Ayrıca sevilen biri için mükemmel bir hediye yapar.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.