TransForMacion Kıvırcık Afro Saç Süngeri 717126
TransForMacion Kıvırcık Afro Saç Süngeri 717126

TransForMacion Kıvırcık Afro Saç Süngeri 717126 (7430000717126)

Fiyat : ₺443,81(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Adet : 1

Ölçüler : 12 x 7 x 4,5 cm

Bir saç aracı olarak bukle süngeri, dokulu saça, başka türlü elde edilmesi zor olabilecek kabarma olmadan mükemmel, düzgün, sıkıca kıvrılmış bir görünüm verir.

ÇİFT TARAFLI TASARIM: Dalga tarafı, dalgalar oluşturmak için hacim ve doku ekler ve düz taraf, saçla küçük bobin/büküm ve daha belirgin düğümler oluşturur

UNISEX SÜNGER: Ddoğal kıvırcık (afro) dokulu saçlarınız olduğu sürece hem erkek hem de kadınlarda kullanılabilir. Ancak bu düz saçlarda işe yaramaz.

ŞEKİLLENDİRME SÜRESİ AZALTILIR: Saça dakikalar içinde parmak kıvrımlı bir görünüm veren dokulu deliklere sahip fırça gibi. Saçınızı parmakla sarmak, o sırada saçınızın uzunluğuna bağlı olarak birkaç saat kadar sürebilir, bu nedenle bunun dakikalar içinde işe yaraması etkileyici.

PREMIUM MATERYAL : Afro fırçalar, toksik olmayan, temizlenmesi kolay, kırılması kolay olmayan, sağlam ama yumuşak ve uzun süreli kullanım için dayanıklı olan olağanüstü çevre koruma süngerinden yapılmıştır. Çift kullanımlı tasarım ve makul boyut size güzel bir deneyim getiriyor.

KOLAY KULLANIM : lk olarak, saçınızı taramak için metal şekillendirici tarak kullanın. Daha sonra hafif nemli olan saçınızı nemlendirin, şekillendirici ürününüzün bir kısmını süngere de uygulayabilirsiniz. Süngeri kullanın ve başınızın üzerinden dairesel bir hareketle gidin. Saça çok fazla bastırmayın, sadece tek yönde döndürün. 15 dakika içinde, mükemmel biçimli kıvrımlardan oluşan bir kafaya sahip olacaksınız.

GÜÇLÜ FONKSİYON: Daha kısa saçlar, bobinlerle dolgun hale gelirken, daha uzun saçlar şekillendirilmiş bir Bobin halinde oluşturulabilir. Saçınıza zarar vermeden sadece birkaç dakika içinde size harika bir moda saç modeli verir.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.