TRANSFORMACION Lionzio Şeffaf Yapışkanlı Askı 6 cmx6 cm
TRANSFORMACION Lionzio Şeffaf Yapışkanlı Askı 6 cmx6 cm

TRANSFORMACION Lionzio Şeffaf Yapışkanlı Askı 6 cmx6 cm (7440000715702)

Spesifikasyonlar :

Materyal : PVC

Adet : 1

Ölçüler : 6 X 6 CM

Renk : Resimdeki ŞEFFAF Renk birebir gönderilir.

Güçlü Yapışkanlı Kancalar: Bu yapışkan kancalar, 13 kg ağırlığadayanıklı ve sarı lekelere, pasa karşı direnç gösterebilen ve yüksek sıkıştırmalara veya ağır yüklere dayanabilen PVC vantuz ve metal kancadan yapılmıştır.
Boş alanınız için etkinleştirildi: bu küçük hacimli vantuz kancası, hafif, çekme kuvveti, kullanımı kolay, basit kullanım, iyi performans, güvenli etkilidir.
Güçlü Yapıştırıcı: Bu duvara asma kancası, yapışkan tabakayı tamamen kaplayabilen mükemmel tokluk içerir. Bu iz bırakmayan kancalar, seramik karolara, pürüzsüz gözeneksiz pencerelere, cama, aynalara, metale, fiberglasa veya diğer temiz, pürüzsüz, gözeneksiz yüzeylere kolayca takılabilir.
ÇIKARILABİLİR VE YENİDEN KULLANILABİLİR - Kullanımı kolaydır ve yüzeyde kalıntı bırakmaz. Emme kancalarını istediğiniz gibi başka yerlere takmak için de yeniden kullanılabilir. Öğeyi yüzeye zarar vermeden asmak için kupayı yüzeye düz bir şekilde koyun.
Kuru duvarlara hasarsız montaj: delme yok, vida yok, delik yok, yapıştırıcı yok. Fayanslar, gözenekli ve diğer pürüzsüz yüzeyler için mükemmeldir. Örneğin: cam, seramik ve mermer fayans vb. Banyo veya mutfak aletleri ve fayanslardaki aletlere duş veya banyo aksesuarlarını asmak için idealdir.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.