TRANSFORMACION Major Makine Titreşim ve Sallantı Önleyici Kauçuk Seti
TRANSFORMACION Major Makine Titreşim ve Sallantı Önleyici Kauçuk Seti

TRANSFORMACION Major Makine Titreşim ve Sallantı Önleyici Kauçuk Seti (7440000715742)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki GRİ Renk birebir gönderilir.

Materyal : Kauçuk

Adet : 4

Ölçüler : Vantuz çapı: 10.5CM -
Yükseklik: 3,8 cm
Üst halka çapı: 6.5CM
Örgü halka çapı: 4cm


 

Çamaşır makinesi ayakları geniş bir kullanım alanına sahiptir. Titreşim önleyici çamaşır makinesi ayakları sadece çamaşır makinesini darbelere karşı korumak için değil, aynı zamanda kanepe, masa ve sandalye, buzdolabı, kurutucu vb. mobilya/cihazların yüksekliğini artırmak için kullanılabilir. nem ve temizliği kolaylaştırır,


Kaliteli Malzemeler: Titreşim önleyici ayaklarımız kauçuk ve reçine elyaf plastikten yapılmıştır. Nem direnci, kimyasal direnç ve uzun hizmet ömrü özelliklerine sahiptir.


Güçlü Emme Kuvveti: Darbeye dayanıklı çamaşır makinesi pedimizin alt kısmı, çamaşır makinesinin çalışma sırasında kaymasını etkili bir şekilde önleyebilen güçlü emme kuvvetine sahip bir vantuzdur.


Zemini korur: Fayans veya laminat gibi hassas zeminleri çamaşır makinesinin titreşimlerinden kaynaklanan hasarlardan korumak için bir çamaşır makinesi pedi kullanın.
Kurulumu kolay: Alet veya kirli yapıştırıcı gerekmez. Sadece makinenin her bir köşesini kaldırın ve titreşim önleyici montajı yerine kaydırın.


Bu çamaşır makinesi tabanı çeşitli farklı zeminlerde kullanılabilir: seramik karolar, ahşap zeminler, beton zeminler…
Yüksek kaliteli kauçuk vantuz, mobilya veya ev aletlerinin kaymasını etkili bir şekilde önleyebilen güçlü bir emme kuvvetine sahiptir
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.