Transformacion NanoPure Keratin Sütü 6 in 1 720473
Transformacion NanoPure Keratin Sütü 6 in 1 720473

Transformacion NanoPure Keratin Sütü 6 in 1 720473 (7430000720473)

Fiyat : ₺315,79(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet - 100 ml, kolay uygulamalı sprey şişe , TransForMacion Nano Absolute Professional tarafından özel üretilen , resimde yer alan modeli , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

NanoPure Absolute Keratin Süt Serumu : Keratin saçın yapı taşını oluşturan proteindir. Saç hücrelerini bir arada tutarak direnci arttırır. Nem dengesini sağlar.


Nano Absolute Keratin Bakım Sütü, saçları kökten uca besler, düzleştirme işlemine gerek kalmadan saçlara bakım yapar ve -saçların daha uzun süre düz kalmasına yardımcı olur.
Sac teller için koruyucu bir kalkan oluşturur. Yıpranmış ve dökülen saçlara bakım yapar.
Keratin'i içeriden saça yükleyerek saç tellerine kolayca emilmesini sağlar. Donuk, cansız ve dökülen saçlara gerekli bakımı sağlayarak saçların dökülmesini engelleyebilir. Kullanımdan sonra saçtaki bozulma fark edilir. Biotin BB vitamini saç sağlığında çok önemli rol oynar, sağlığını ve direncini arttırır. Nano Absalute Keratin Bakım Sütü içeriğinde bulunan biolin lamin sayesinde saç tellerini güçlendirip güçlendirerek saçın nem dengesini sağlayarak saçların kalın ve parlak görünmesini sağlar.
Nano Absolute Keratin Serumu nasıl uygulanır?

1. Saçınızı sıcak su ve şampuanla (çok etkili sonuçlar için Keratin Sütlü Şampuan) iki kez yıkayın ve bir havluyla tamamen kurulayın.

2. Saf Keratin Serum Spreyi istediğiniz yıpranmış bölgelere uygulayın ve ellerinizle masaj yaparak saçlarınızı ıslatacak kadar emmesine izin verin ve saçınızın düz bir şekilde kurumasına yardımcı olana kadar 5 dakikada bir tarayın.

Nasıl Kullanılmalıdır?

1- Saçlarınızı iki kez sıcak su ve Keratin sütlü şampuanla yıkayıp, havluyla tamamen kurulayın.

2- Saf Keratin Serum Spreyi hasarlı bölgelere püskürtüp masaj yaparak, saçı ıslatacak kadar uygulayın ve kuruyana kadar 5 dakikada bir tarayın. Saçınızın düz kurumasına yardımcı olun

Nano Absolute Keratin Yüklemenin Faydaları Nelerdir? Saçlarınız daha sağlıklı ve parlak bir görünüme sahip olacaktır.

Saçları güçlendirir ve saç dökülmesini engelleyebilir. Saça ihtiyacı olan vitaminleri verir. Saçları besler. Saçın nem dengesi. Tarama kolaylığı sağlar. Saçları düzenler. Düzleştirmeyi destekler. Saçların daha dolgun ve hacimli bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Boyama, ağartma ve kimyasal işlemlerden dolayı hasar görmüş saçları tedavi edebilir

Tuz, paraben ve SLS içermez. 5 pt değeri ile saç derisinin ve cildin sağlıklı gelişimini destekler.