TransForMacion On The Go 6 Adet AUX - USB Giriş OTG Kablosu 716314
TransForMacion On The Go 6 Adet AUX - USB Giriş OTG Kablosu 716314

TransForMacion On The Go 6 Adet AUX - USB Giriş OTG Kablosu 716314 (7490000716314)

Ne alacaksınız ? : Bu ürün 6 lı indirimli olarak gönderilir.

Özellikler :

Renk : Resimdeki BEYAZ Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR. Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir, anlayış göstermenizi rica ederiz.

Ölçüler : 10,5 cm - detaylı ölçüler ek resimlerdedir. Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

TÜM OTG KABLOLARININ ÇALIŞMA PRENSİPLERİ DOĞRULTUSUNDA ;
Bu OTG kablosuyla, aracın AUX soketi aracılığıyla bir USB bellekten müzik dinleyebilirsiniz. Arabanın Aux portunuzun mp3 dosyasını U-diskten okuyabilen mp3 kod çözme işlevine sahip olduğundan emin olun ve oynat/play tusu olması gerektiğini unutmayın.Arabanızda bu işlev yoksa, çalışamaz.

Kablo esnektir ve günlük aşınma ve yıpranmanın üstesinden gelir ve cebinize koyabileceğiniz kadar küçüktür. Adaptör, arabada müzik dinlemek için bir USB bellek ile de kullanılabilir.

YALNIZCA KÜÇÜK U-DİSK KAPASİTESİ VE YALNIZCA U-DİSK DESTEĞİ MP3 DOSYALARINI DESTEKLİYOR: . Aracın AUX ses arabiriminin ne kadar kapasiteyi destekleyebileceğine bağlıdır.

YALNIZCA MP3 MÜZİK FORMATI DESTEKLENİR : Bu aux kablosu yalnızca MP3 Müzik Formatını destekler ve U-DISK'inizde dosya oluşturmaz ve diğer belgeleri saklamaz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.