TransForMacion On The Go Micro Usb-USB Telefon Tablet PC Aktarım İzleme Kablosu 716315
TransForMacion On The Go Micro Usb-USB Telefon Tablet PC Aktarım İzleme Kablosu 716315

TransForMacion On The Go Micro Usb-USB Telefon Tablet PC Aktarım İzleme Kablosu 716315 (7430000716315)


Özellikler : Lütfen satın almadan önce cep telefonunuzun USB On-The-Go işlevini desteklediğinden emin olun.

Renk : SİYAH veye BEYAZ Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.  Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir, anlayış göstermenizi rica ederiz.

Ölçüler : 10 CM kablo uzunluğu - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

Hareket halindeyken en pratik ve gerekli mikro usb kablosu: Etkin Android veya windows mikro usb CEP TELEFONLARI veya tabletler, klavye, oyun denetleyicisi (PS3, PS4 vb.), usb kulaklıklar, flash sürücüler, SD gibi dişi usb konektör cihazlarını bağlayarak PC ana bilgisayarı olarak çalışır. /TF kart okuyucu, kablosuz fareler ve daha fazlası.

Lütfen satın almadan önce cep telefonunuzun/tabletinizin OTG işlevini destekleyebildiğinden emin olun.

Taşınabilir ve Çok Yönlü: Yalnızca 4 inçlik taşınabilir Ugreen OTG kablosu, resimleri görüntülemek, müzik dinlemek, flash sürücülerden veri dönüştürmek, klavye veya fare ile dosyaları düzenlemek için uygun ve basit akıllı telefonlar veya tabletler ana bilgisayar değiştirme sağlar.

Tak ve Çalıştır, Kullanımı Kolay: Bulut veya WiFi bağlantısı üzerinden veri aktaramadığınızda resim, müzik, video dosyalarını aktarmak için sahip olunması gereken bir şey. Ayrıca telefonunuzun kilidini açabilir ve telefon ekranınız bozulduğunda fareleriniz aracılığıyla telefonunuza erişebilir.

Karmaşık geleneksel veri dönüştürme yöntemlerinden hala rahatsız mısınız?

Bu OTG kablosu ile mikro usb telefonunuzu erkek mikro usb portundan bağlayın ve sürücüyü dişi usb portuna ekleyin, ardından dosyaları host olarak kolayca telefonunuza veya tabletlerinize gönderebilirsiniz.

Flash sürücü, kart okuyucu, fare veya klavye gibi cihazları Micro USB OTG özellikli tablet bilgisayarınıza veya Akıllı Telefonunuza doğrudan 480 Mbps'ye kadar hızlarda bağlayarak cihazınızı bir fare ve klavye ile kontrol etmenizi sağlar.

Hepsi bir arada, ana bilgisayar olmadan hızlı ve kolay veri okuma ve yedekleme için uygun bir yol sunar.

Notlar:
1. Satın almadan önce, telefonunuzun/tabletinizin OTG işlevine sahip olduğundan emin olmak için lütfen çevrimiçi arama yapın
2. OTG kablosunu bağladığınızda ana bilgisayar güç çıkışı durumu olacaktır, ayrıca hem OTG'yi hem de aynı anda şarjı desteklemez
3. Doğrudan flash sürücülerden film izle önerilmez, önce ana bilgisayara dosya kopyalayarak film izlemek daha iyi olur


4. Destek flash sürücüleri formatı: fat16, fat32, exfat,


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.