TransForMacion On The Go Type-C -USB Telefon Tablet PC Aktarım İzleme Kablosu 716316
TransForMacion On The Go Type-C -USB Telefon Tablet PC Aktarım İzleme Kablosu 716316

TransForMacion On The Go Type-C -USB Telefon Tablet PC Aktarım İzleme Kablosu 716316 (7430000716316)


Özellikler : Lütfen satın almadan önce cep telefonunuzun USB On-The-Go işlevini desteklediğinden emin olun.

Renk : Resimdeki SİYAH Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR. Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir, anlayış göstermenizi rica ederiz.

 
Ölçüler : 10 cm kablo uzunluğu- Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın. Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


TYPE-C USB - USB Adaptörü . C Tipi Adaptör, şarj ve veri aktarımı sırasında oluşan ısıyı dağıtmak için kullanılan yüksek kaliteli malzemeden yapılmıştır. Günlük olarak kullanılabilir ve güçlü gerilime dayanabilir.

Süper Hız :5gbp/ s'ye kadar tam USB 3.0 ultra yüksek hızlı veri aktarımı, dosyaları, HD filmleri ve şarkıları saniyeler içinde usb-c cihazlarına aktarın. Yüksek tanımlı dijital ses ve yüksek tanımlı video sinyallerinin hızlı aktarımını sağlamak için her ayrıntı garanti edilir.


USB 3.0 Adaptörü, eski USB 2.0/3.0 Tip A cihazlarını (USB kulaklık/mikrofon, web kamerası, USB ses kartı, USB ağ adaptörü, USB taşınabilir SSD gibi) bağlamanın en uygun maliyetli yolunu sunar.
klavye, fare, flash sürücü, oyun kumandaları) yeni Type C/Thunderbolt 3 dizüstü bilgisayarlar/tabletler/telefonlar. USB C OTG Adaptörü ayrıca, müzik çalma veya navigasyon için telefonları yeni C Tipi arabalara bağlamanızı sağlar.
5Gbps SuperSpeed: Standart USB konektörleri hazır olan bu USB-C Erkek - USB 3.0 Dişi Adaptör, 5Gbps'ye kadar veri aktarım hızı gerçekleştirir, USB 2.0'dan 10 kat daha hızlıdır ve saniyeler içinde 1GB video sunar.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.