TransForMacion Ragno Gri Bayan Plaj Çanta Çok Amaçlı El Çantası 716700
TransForMacion Ragno Gri Bayan Plaj Çanta Çok Amaçlı El Çantası 716700

TransForMacion Ragno Gri Bayan Plaj Çanta Çok Amaçlı El Çantası 716700 (7430000716700)

Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki gri birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız

Materyal : Yarı esnek PP Plastik

Ölçüler :  üst uzunluk 48 X tutma yeri dahil yükseklik 39.5 X genişlik 25 cm; alt taban 29 cm x yüksellik 27 cm Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.


ÇEVRE DOSTU MALZEME: Delikli dış mekan seyahat çantası, güçlü, dayanıklı ve çabuk kuruyan yüksek kaliteli Yumuşak PP Plastik malzemeden yapılmıştır. Bu çantaları kullanmak hem yeryüzünün korunmasına katkıda bulunmanıza hem de daha çekici görünmenize olanak sağlayacaktır.

GENİŞ VE UYGUN - Çanta büyük boy ve hafiftir, bol miktarda atıştırmalık havlu, güneş kremi, vücut losyonu, parmak arası terlik ve daha fazlasını alacak kadar geniştir. Bu plaj çantası, fitness, kamp, ​​​​plaj oyunları ve yüzme gibi herhangi bir aktivite için gerekli tüm eşyaları tutabilir.

Plaj, tekne, havuz, spor salonu, seyahat, alışveriş, kamp, ​​​​spor, market, piknik ve daha fazlası için mükemmel plaj çantaları.

Yırtılmaz/kopmaz yapıya sahip dayanıklı, yıkanabilir, su geçirmez polipropilen çantamız, eşyalarınızın ıslanmasına veya hasar görmesine karşı korur.

Bu çanta yeniden kullanılabilir ve tüm sezon boyunca neşe getirecek. Küçük kızınızın temalı doğum günü partisi için, Bebek duşları ve diğer şenlikler için bir hediye çantası olarak kullanın.

YAZ İÇİN MÜKEMMEL - Bu çantalar, semt pazarına gitmek veya sahilde bir gün geçirmek için mükemmel bir aksesuardır. Ürünlerinizi, küçük bir havluyu veya bazı plaj oyuncaklarını alın. Ve hepsinden önemlisi, onları ılık su altında durulayarak kolayca temizleyebilirsiniz.

Islak plaj havlularınızı, elbiselerinizi, losyonlarınızı, rujlarınızı, kozmetiklerinizi, dergilerinizi vb. aksesuarlarınızı güvenle saklamak için bolca yer vardır. Ragno plaj çantasını kadınlar için harika bir omuz çantası yapıyor. su şişenize, güneş gözlüklerinize, dergilerinize veya oraya koymak istediğiniz her şeye kolayca erişmenizi sağlar.

Klasik örme tasarımı ile bu gerçekten büyük plaj çantası, aile plajı zamanı, seyahat, havuz partisi, piknik ve daha fazlası için mükemmeldir. Yolcu çantası, gece çantası, spor çantası, tatil çantası, gece çantası, havuz çantası, spor çantası, bakkal çantası ve hatta dizüstü bilgisayarınızı ve diğer temel eşyalarınızı saklamak için bir uçuş taşıma çantası olarak zahmetsizce iki katına çıkar.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.