TransForMacion Rodex Bıçak Bileme Taşı 717348
TransForMacion Rodex Bıçak Bileme Taşı 717348

TransForMacion Rodex Bıçak Bileme Taşı 717348 (7430000717348)

Ürün Özellikleri :

Materyal :

Ölçüler :

GENİŞ KULLANIM ALANI : çim biçme makinesi bıçaklarını, baltaları, makas, orak, mutfak bıçaklarını vb. onarmak ve birleştirmek için idealdir

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK :

150 GRIT : Korindon malzemenin korozyon direncinin kullanımı, iyi taşlama etkisi, hızlı bile

ERGONOMİK TASARIM : Ürün küçük ve kullanışlıdır Dış mekanda,evde ve çoğu metal kesme aleti için uygundur.

KULLANIMI KOLAY : Pahalı taşlamalara gerek yok, taşı kullanmadan önce 10-15 dakika suya koyun. Bıçağı bilerken, istediğiniz zaman üzerine su ekleyebilirsiniz.

ÇOKLU TAKIMLARA UYGUN : En iyi keski ve alet bileyici, mutfak bıçağı bileyici, çakı bileyici, av bıçağı bileyici, makas ve şef bıçağı bileyici, jilet ve balta bileyici olarak hizmet eder

KULLANIMI SON DERECE KOLAY VE GÜVENLİ : bileme taşınızın kullanımı kolaydır ve ekstra fiziksel çaba veya yağ kullanımı gerektirmez, bu da süreci yeni başlayanlar için bile kolay ve oldukça etkili hale getirir.

Keskin bıçaklar ve aletlerle kesme deneyiminizi geliştirin.Kırık veya tamamen donuk bıçakları onarır , donuk çeliği hızla çıkarır ve ince çizikleri ve çapakları gidermek ve yüzeyi cilalamak için yardımcı olur. Sadece biraz bilemeye ihtiyaç duyan bıçakları tutmak için de daha iyidir.
Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.