Transformacion Saplı Pirinç Makarna Sebze Süzgeci 2 li SET 719188
Transformacion Saplı Pirinç Makarna Sebze Süzgeci 2 li SET 719188

Transformacion Saplı Pirinç Makarna Sebze Süzgeci 2 li SET 719188 (7430000719188)

Fiyat : ₺279,79(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :

Materyal : Güçlü, güvenilir, ısıya dayanıklı ve uzun süre kullanıma dayanıklı, gıda temasına uygun plastik materyalden yapılmıştır

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion McKewen Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 13 x 13 cm 

Güçlü, güvenilir, ısıya dayanıklı ve uzun süre kullanıma dayanıklı, gıda temasına uygun plastik materyalden yapılmıştır. Eriyebilen diğer plastik modellerin aksine endişelenmeden kullanılabilir.

Hızlı temizlik için pirinç, sebze ve meyve veya makarnayı süzgeçte bırakır. Hızlı tahliye için süzgecin yan tarafında ve altında ince tahliye delikleri bulunan süzgecimiz, suyu verimli bir şekilde tahliye eder ve yiyeceklerin düşmesini önleyecek kadar küçüktür.

Kolay Temizlenir gözenekli yıkama kabı, temizlenmesi çok kolaydır, akan su altında durulayın, bulaşık makinesini de kullanabilirsiniz. Ev kullanımı için harika bir mutfak yardımcısıdır, neden şimdi olmasın?

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz