TransForMacion Stella Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici 717613
TransForMacion Stella Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici 717613

TransForMacion Stella Paslanmaz Çelik Sarımsak Ezici 717613 (7430000717613)

Ürün Özellikleri :

Renk : TransForMacion markamızla tasarladık ve resimdeki KROM Renk/tasarımı birebir rengine göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

Materyal : Paslanmaz Çelik - ORTALAMA KULLANIM ÖMRÜ 20 YILDIR

Adet : 1

SARIMSAK EZİCİ : Sağlam paslanmaz çelik malzeme, daha yoğun bir kuvvet sağlar ve sarımsağı kıyılmış sarımsağa kolayca bastırabilir. Şimdi sadece iki basit adıma ihtiyacınız var: koyun ve bastırın, ardından kokuya hayır deyin, kolayca kıyılmış sarımsak alın.

ERGONOMİK SAP : Diğer ürünlerle karşılaştırıldığında, Kaitse sarımsak presi uzatılmış sapı daha uygun ergonomik tasarım, zamandan ve emekten tasarruf sağlayarak sarımsak presini kolaylaştırır. Sarımsak baskı ayağı, çalışma güvenliğinizi sağlayacak kadar sağlam ve güçlüdür.

KOLAY TEMİZLİK : Çıkarılabilir bir pres kutusu ile tasarlanan, ayrıca kaşıkla artık posaları ve sarımsak kabuğunu da çıkarabilirsiniz.. Ardından sarımsak presini su altında durulayabilir veya bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Bulaşık makinesinde yüksek sıcaklıkta yıkama sırasında biraz rengi solabilir, ancak kullanımı etkilemez.

MÜKEMMEL TASARIM VE SAĞLAMLIK : 304 paslanmaz çelikten yapılmış pres kutusu, 430 paslanmaz çelikten yapılmış tutamak ve çinko alaşımından yapılmış pres kutusu dış halkası. Bunlar güçlü güvenlik sınıfı malzemelerdir. Bu nedenle bu malzemelerden yapılan sarımsak presi çok dokuludur. Paslanmaz çelik sap kaliteli ve kırılması zor. Bu dayanıklı sarımsak ezici, mutfakta yemek pişirmede zamandan tasarruf sağlar.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.