TransForMacion Stereo Sound 2 Boyutlu Akustik Ses Telefon Tablet Standı 716379
TransForMacion Stereo Sound 2 Boyutlu Akustik Ses Telefon Tablet Standı 716379

TransForMacion Stereo Sound 2 Boyutlu Akustik Ses Telefon Tablet Standı 716379 (7430000716379)

Ürün Özellikleri :  STANDART BENZER ürünlere nazaran bu ürün KIZILÇAM AĞACINDAN yapılmıştır

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.

Materyal : Ahşap gövde , plastik dış yarıdmcı tasarımlar

Ölçüler : Genişlik : 13,5 cm Derinlik : 2,5 cm Yükseklik : 2,5 cm - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : size video izlemek, e-kitap, e-posta okumak, yüz yüze konuşmak vb. için mükemmel bir görüş açısı verebilir. , cihazlarınızı her zaman yanınıza almadan! Videoları izlemek ve Face Time aramaları yapmak için sabit tutma ve rahat görüntüleme sağlar.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Hem diye hem yatay kullanım sağlayan 2 boyutlu tasarıma sahiptir. ( Akustik ses çıkış işlevi dikey kullanımlarda etkili olacaktır ) Dikey kullanım için her telefona uygun olan iç kısma yerleştirin ve akustik ses çıkışını yaşayın. Yatay kullanım için ön ve arkada olan yatay tutucuya yerleştirin.


Eller Serbest: Braketi bir platforma koyduğunuzda, çok iyi bir stabiliteye ve uygun eğime sahiptir, size video izlemek, e-kitap, e-posta okumak, yüz yüze konuşmak vb. için mükemmel bir görüş açısı verebilir. , cihazlarınızı her zaman yanınıza almadan! Videoları izlemek ve Face Time aramaları yapmak için sabit tutma ve rahat görüntüleme sağlar.

Özel Tasarım: Telefon braketi hafif ve küçüktür, kolayca taşınabilir. 2 parçaya sahiptir, bu da size bunları dikey veya yatay olarak serbestçe monte etme şansı verir.
% 100 Doğal Ahşap: Çevre dostu doğal kızılçam ağacından yapılmış, toksik olmayan, basit, hafif, zarafet, akıllı telefonlarınızı ve tabletlerinizi mükemmel bir şekilde tutar Doğal kızılçam ağacı ve lüks detaylarla tasarım, yatak odanızda veya ofisinizde masanız için mükemmel bir dekorasyon. Diğer yuvalardan farklıdır, telefondan gelen müziğin doğal olarak güçlendirilebilmesi, daha net, hoş ve üstün olabilmesi için her 2 tarafında akustik çıkış delikleri bulunur. Gürültü Endişesi Yok : 10 desibel artmasına yardımcı olur. Müzik amplifikasyonu ile başkalarını rahatsız etmekten asla endişelenmeyeceksiniz. Normal hoparlörden daha uygun ses seviyesi sunar.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.