TransForMacion Tiestra 39-40 No 4 Mevsim Terletmez Şok Emici Ayakkabı Tabanlığı Seti 716097
TransForMacion Tiestra 39-40 No 4 Mevsim Terletmez Şok Emici Ayakkabı Tabanlığı Seti 716097

TransForMacion Tiestra 39-40 No 4 Mevsim Terletmez Şok Emici Ayakkabı Tabanlığı Seti 716097 (7430000716097)

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki ÜST SİYAH- ALT TABA Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.

Materyal : Özel Sünger üzeri terletmez kumaş kaplama. Ayağa iyi gelebilecek kabartma desenler 

Ne alacaksınız ? : 1 çift (sağ/sol 2 adet) tabanlık göndereceğiz

Ölçüler : Bu ürün 39-40 no Ayakkabılara uygundur. Kesilebilir özeliğiyle tam boyutundan ayarlama yapılabilir. Yükseklik 5 mm'dir

Cinsiyet : Bayan

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

ÖZEL SÜNGERLİ MALZEME: : Nefes Alabilir Sünger Köpük malzemesi. Yüksek kaliteli Sünger Köpük  malzemeden yapılmış yumuşak iç taban, mükemmel elastikiyete ve nefes alabilirliğe sahiptir, bu da yürüyüş, günlük aktivite veya egzersiz sırasında şoku etkili bir şekilde emebilir ve tabanlar üzerindeki baskıyı hafifletebilir. etkili bir şekilde plantar düzeltme etkisi getiebilir, yürüyüş duruşunu güzelleştirebilir, taban dengesini iyileştirebilir, ayak yorgunluğunu giderebilir. 

Süngerli İç Tabanlıklarımızın üretiminde özel sünger ve kumaş kullanılmaktadır. Alevli Laminasyon işlemi sayesinde, hiçbir kimyasal yapıştırıcı kullanmamış ve süngerin hava geçirgenliğini muhafaza etmiş oluruz.
İç Tabanlıklarımız sağladığı konfor ,rahatlık, hava geçirgenlik ve yıkanabilirliği sayesinde özellikle İşçi, Polis, Asker ve gündelik kullanıma uygun, ayakkabı üretimi yapan imalatçıların tercih ettiği ürünlerdir.

AYARLANABİLİR BOYUT: Serbest beden tasarımı, tabanın gerçek boyutuna göre de kesebilirsiniz. Rahatsız edici kullanım hakkında endişelenmeyin

YÜKSEK KALİTE KUMAŞ: İç tabanın ana gövdesi olarak yüksek elastikiyete sahip Sünger Köpük malzeme seçilmiştir, üzeri Sünger Köpük e uygun, koku ve terletme yapmayan kumaşa sarılmıştır.

ŞOK EMİCİLİK: Sünger Köpük yastık mükemmel bir esnekliğe sahiptir. Yürüyüş, günlük aktivite, Egzersiz sırasında tabanın zemin üzerindeki etkisini etkili bir şekilde dağıtabilir, iyi bir şok emilimi sağlayabilir ve ayaklarınızı koruyabilir.