Transformacion Twist Afro Kıvırcık Zor Saçlar Saç Tarağı
Transformacion Twist Afro Kıvırcık Zor Saçlar Saç Tarağı

Transformacion Twist Afro Kıvırcık Zor Saçlar Saç Tarağı (7430000716858)


Ürün Özellikleri :

Ölçüler :- Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.


2'Sİ BİR ARADA TASARIM :Sadece bükümlü bir tarak değil, aynı zamanda bir iğne tarağı! Ergonomik tasarım, ince sap ve tarak kombinasyonu ile tarzınızı kolaylıkla yönetebilirsiniz! Tek ihtiyacınız olan günlük stil için bir tarak.

KALİTE MALZEME :Kaliteli ABS malzemeden üretilmiştir. Uzun süre kullanım için dayanıklıdır. Dişler güçlüdür ancak saça karşı naziktir. Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir.

NASIL KULLANILIR :Afrosentrik saçları bükmenin kolay bir yoludur. Her tarağın ortasında, temizlenmesi kolay ve saçınızın çekilmesini önleyen plastik dokuma bir desen bulacaksınız. Kıvrılma şeklinizi takip etmek için tarağı döndürdüğünüzde, saçınız köklerden yukarıya doğru nazikçe kıvrılırken/bükerken saçınız tarağın ortasındaki deliklerden geçer.

KOLAY KULLANIM :Kullanımı kolay, kısa saç veya uzun saç olsun, saçınızı bir topun içine kıvırmak bir dakikadan az sürer, döner fırçamız iyi çalışır ve istediğiniz saç stilini kolayca elde edebilirsiniz.

Örgü tasarımı, saçları hızlı bir şekilde kabarık hale getirebilir ve doğal kıvrılma elde edebilir. Ergonomik hepsi bir arada tasarım, saçı daha güzel hale getirmek için şekillendirme için kullanılır. Kuru saçları taramak için kullanılır.



Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.