TransForMacion UnBlocker Pistonlu Klozet Lavabo Gider Açıcı Pompa
TransForMacion UnBlocker Pistonlu Klozet Lavabo Gider Açıcı Pompa

TransForMacion UnBlocker Pistonlu Klozet Lavabo Gider Açıcı Pompa (7440000717213)

Ürün Özellikleri :

Ölçüler :

GENİŞ KULLANIM ALANI : Tuvalet, lavabo, küvetler, duş, yer sifonu, tıkalı borular vb. için kullanılabilir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK :

OLAĞANÜSTÜ GÜÇ : Güçlü bir hava basıncı farkı oluşturmak için tıkanmış boruların içindeki havayı vakumlayın, su, tarama amacına ulaşmak için tıkanmış şeyleri güçlü bir şekilde pompalayın;

ERGONOMİK SAP : Tahliye püskürtücü, giderlerinizdeki en zorlu tıkanıklıkları sadece saniyeler içinde patlatmak için yüksek basınçlı basınçlı havanın gücünü kullanır.

ZARARSIZ VE TASARRUFLU : Zarar Vermez, Yeniden Kullanılabilir ve Tasarruf Edilebilir: borularınızı aşındırabilecek veya ailenizi tehlikeye atabilecek zararlı kimyasallar kullanmak tehlikeli olabilir. Tuvalet Hava Püskürtücümüz yeniden kullanılabilir ve yıllarca dayanabilir ve tesisatçıyı aramaya gerek kalmadan tıkanıklıkları temizleyerek sizi büyük paralar ödemekten kurtarır.

DİKKAT : Piston kullanırken asla kanal temizleme kimyasalları kullanmayın. Bunu yapmak, giysilerinize veya cildinize zararlı kimyasallar sıçratabilir. Bu ağır hizmet tipi UNBLOCKER Piston ile artık tüm giderleri güvenle temizleyebilirsiniz.

PROFESYONEL TESİSATÇI GİBİ BASİT, HIZLI VE KOLAY YOL: Güçlü bir sıkıştırma haznesine sahiptir, bu nedenle tesisatçı çağırmanıza ve tıkanma/boşaltma için ekstra para harcamanıza gerek kalmaz, Artık tüm sorunları aynı şekilde çözebilirsiniz. çok fazla para yatırmadan profesyonel bir tesisatçının yolu!

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.