TransForMacion Wax Stil Tarağı Absolute Design
TransForMacion Wax Stil Tarağı Absolute Design

TransForMacion Wax Stil Tarağı Absolute Design (7430000718210)

Materyal : Karbon Plastik 

GENİŞ KULLANIM ALANI : Uzun veya kısa, ıslak veya kuru, kalın veya ince, düz veya kıvırcık için uygundur.  

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : SAÇ DERİNİZE MASAJ YAPIN : Saç derinize güvenli bir şekilde masaj yapabilir ve saç derinizi canlandırabilir, ölü deri hücrelerini temizleyebilir, stresi azaltabilir ve kasları gevşetebilir, kan akışını teşvik edebilir, saç dökülmesini dindirebilir, kafa derisi sağlığını ve saç büyümesini teşvik ederek kendinizi rahat ve rahat hissetmenizi sağlar.

TÜM AMAÇLAR İÇİN TEK SAÇ FIRÇASI: Kalın ahşap sap hızlı ve kolay şekillendirmeyi destekler. Islak saçları, kuru saçları şekillendirmek için tasarlanmıştır.

GÜÇLÜ & BAĞIMSIZ: Yönetilebilirliği artırmak için sağlam KARBON plastik pinler .Saçları güzel bir hacim artışı sağlamak için fönle çekerken yavaşça yukarı doğru çekin ve kıvırın.

+ KISA SAÇ İÇİN: Kısa saçları veya ince saçları şekillendirmek için doğru boyut ve kalınlık.

DAYANIKLI VE RAHAT KULLANIM : Profesyonel salon seviyesinde kabarık veya uysal bir doku saç stili yaratırsınız

SAÇ DERİNİZE MASAJ YAPIN : Saç derinize güvenli bir şekilde masaj yapabilir ve saç derinizi canlandırabilir, ölü deri hücrelerini temizleyebilir, stresi azaltabilir ve kasları gevşetebilir, kan akışını teşvik edebilir, saç dökülmesini dindirebilir, kafa derisi sağlığını ve saç büyümesini teşvik ederek kendinizi rahat ve rahat hissetmenizi sağlar.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.