TransForMacion White ChocoBox 3 lü 3.3 lt Saklama Kabı 717693
TransForMacion White ChocoBox 3 lü 3.3 lt Saklama Kabı 717693

TransForMacion White ChocoBox 3 lü 3.3 lt Saklama Kabı 717693 (7430000717693)

Ürün Özellikleri :

SAĞLIK BİLGİLENDİRMESİ : İnsan sağlığına zararlı materyaller ve BPA içermez. NO:5 Gıda sınıfıdır. 

RENK : Şeffaf alt gövde, Beyaz Çikolata rengi üst kapaklı olarak, Renk/tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

MATERYAL : Polipropilen 

ADET : 3 lü set

KAPASİTE : 1 er adet 500 ml + 1100 ml ve 1700 ml 

SEYAHAT TAŞIMA : TransForMacion Choco serisi olarak tasarladığımız bu ürünle Yolculuk daha önce hiç bu kadar kolay ve besleyici olmamıştı. Yiyecekleri önceden hazırlayın veya artıkları bu hava geçirmez yiyecek saklama kaplarında saklayın. Her zaman, her yerde ofise, işe, spor salonuna veya yemeğe gidin.

DAYANMAK İÇİN ÜRETİLDİ : Bu kaplar, son derece dayanıklı ve dayanıklı Polipropilen yapılmış yeni ve geliştirilmiş kapaklarla yıllarca sürecek. Kapak  mekanizması, hava sızdırmazlığı yaratarak maksimum tazelik ve gıdaların uzun süre saklanmasını sağlar.

ÇOK YÖNLÜ KAPLAR: Hava geçirmez Koruyucularımız, Baklagiller, kuruyemişler, atıştırmalıklar, kahve ve çay gibi kuru yiyecekleri saklamak için idealdir ve ayrıca sıvıları tutmak için mükemmeldir. Yiyecekler için bu hava geçirmez, sızdırmaz kaplar, hava geçirmez teknoloji ile sıvı dökülmesine karşı dayanıklıdır!

YERDEN TASARRUF SAĞLAYAN TASARIM : Bu dayanıklı kutular, alanı en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır. Buzdolabına, dondurucuya veya dolaplara sığacak şekilde istiflenebilir, kilerde yer açmak için mutfağı organize etmenizi sağlar. Bu şeffaf kaplar ideal kiler düzenleyicileridir.

GIDA SINIFI :Kullanım kolaylığı ve dikkat için, kapaklı bu silikon gıda saklama kapları, plastikten daha güçlü, kırılmaz, İNSAN SAĞLIĞINA ZARARLI MADDELER içermeyen ve yeniden kullanılabilir gıda sınıfı ÜST KAPAK silikondan, alt gövde plastikten yapılmıştır.

BULAŞIK MAKİNASINDA YIKANABİLİR :Gıda saklama kaplarımız derin dondurucuya ve bulaşık makinasında yıkamaya uygundur. Her yerde yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Evde veya hareket halindeyken kolay saklama için iç içe yerleştirilebilirler.

HAVA GEÇİRMEZ : Silikon Gıda Saklama Kutusu, artıkları, taze meyveleri, sebzeleri, etleri, atıştırmalıkları, öğle yemeklerini ve daha fazlasını saklamak için mükemmeldir. Işığı ve sızdırmazlığı engelleyerek kokuları ve eşyaları taze tutarlar.


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.