TransForMacion XL Ahşap Çatal 3 LÜ SET 719235
TransForMacion XL Ahşap Çatal 3 LÜ SET 719235

TransForMacion XL Ahşap Çatal 3 LÜ SET 719235 (7430000719235)

Fiyat : ₺227,81(KDV Dahil)

Adet

Artır Azalt

Ürün Özellikleri :  Yemek yemeye uygun değil, yemek hazırlık aşamadında veya serviste kullanıma uygundur 

Materyal : % 100 Ham, Kaplamasız Ahşap, Gürgen ağacından El Yapımıdır. El yapımı olduğundan renklerde hafif değişiklik ve hafif simetrik hatalar olabilir.

ADET : 3

Ölçüler : 28 cm uzunluktadır. Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.
 
ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : % 100 Ahşap El Yapımıdır.

PRATİK AHŞAP PİŞİRME ÇATALI : Yemek pişirmek artık daha kolay

DÜŞÜNCE TASARIM - Ahşap ÇATALIMIZ 28  CM uzunluğundadır! Ayrıca elleri ısı ve buhardan korur. Pürüzsüz bir dış kaplamaya sahip olan bu ergonomik mutfak karıştırma kaşığını tutması son derece rahattır.

BAKIMLI EL YAPIMI : Sert Gürgen ağacından üretilen karıştırma çatalımız  gıda için güvenlidir, doğru kullanımda leke tutmaz ve aynı zamanda çevre dostudur!

DAYANIKLI OLMAK İÇİN YAPILDI - Ahşap mutfak çatalı , tüm kıymıkları çıkarmak için verimli bir şekilde zımparalandı ve herhangi bir istenmeyen ahşap işleme tabi tutulmadan masif bir tahta parçasından yapıldı!   kalın sosları veya sert dokulu yiyecekleri karıştırırken kolayca kırılmayacak kadar sağlamdır ve ayrıca çizilmeleri önlemek için yapışmaz tavalara/pahalı pişirme kaplarına karşı naziktir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz